KAMPÜS

BİLGİ Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinden "Upcycling" sergisi

BİLGİ Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinin tasarımlarından oluşan “İleri Dönüşüm/Upcycling” sergisi giysi ile moda arasındaki eşiği yeniden tartışmayı hedefliyor

BİLGİ Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinin “İleri Dönüşüm/Upcycling” sergisi tekstil ve materyal atıklarından üretilmiş giysileri içeriyor.

BİLGİ Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinin “İleri Dönüşüm/Upcycling” sergisi Enerji Müzesi'nde ziyaretçileriyle buluştu.  BİLGİ Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi İrem Arıkan Ekşi ile Araştırma Görevlisi Ülker Tatlıdil’in yürütücülüğünü yaptığı sergide birinci sınıf Tasarım Stüdyosu dersini alan öğrencilerin işleri yer aldı.

Sergi, başta giysi ve tekstil atıkları olmak üzere tüm maddi materyal atık yığınları arasında güncel konular bağlamında yeni bağlantılar ve öyküler kurmayı, giysi ile moda arasındaki eşiği yeniden tartışmayı hedefliyor.